Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00 Sz: 9.00-12.00

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Központi telefonszám: 46/435-378

kivételes forma

Trapéz és cserepeslemezek

Esztétikus

megjelenés

Széles

választék

Időjárás

álló

Környezet

kímélő

Gyorsan

szerelhető

Könnyű

burkolat

egyedi szerkezetek

esztétikus burkolata

egyszerű jellegzetes forma

A trapézlemez, egyszerűsége és kifejező formájának köszönhetően kivételesnek mondható. Effektív konstrukciók megvalósítását teszi lehetővé, melyek gyakran a hagyományos tető és homlokzat megosztást elvetik.  A lemezvastípusok széles választéka, az igényelt méretekre történő vágás és gazdag színválaszték, a termék korlátlan alkalmazását eredményezi.

 

A trapézlemez fontos előnye a profilmagassága által meghatározott merevsége és ellenállása.

 

Az időjárás szinte minden tényezőjének ellenálló. egyedi szerkezetek esztétikus burkolata.

 

Egyszerű, jellegzetes forma, környezetkímélő technológia.

oldalfalaknál, tetőburkolathoz

akár belső térelválasztóként

Miért éppen trapézlemez a trapézlemez? Nevét a lemez keresztmetszete adja, ahol a különböző mélységű profiloknál egyaránt jól látszik a trapézforma. Ez a kialakítás teszi lehetővé a jó ellenállást, amit érdemes kihasználni. Változatos lehetőségek vannak a trapézlemez felhasználására, de általánosnak mondható, hogy oldalfalaknál, tetőburkolathoz, vagy éppen belső térelválasztóként szívesen alkalmazzák. Nagy pozitívum azok számára, akik szeretnek figyelni a külcsínre is, hogy a trapézlemez széles színválasztékban áll rendelkezésre!

 

Az általunk forgalmazott trapézlemezek között található melléképületek tetejéhez használható, vagy még masszívabb, akár teherhordóként is funkcionáló termék, mellyel magasabb oldalfalak is kialakíthatók. A közepes erősségű trapézlemezek kiválóan megállják a helyüket kerítésként is, ha nem szeretné, hogy a kíváncsi tekintetek belássanak a kertbe.

 

Trapézlemezek      Cserepeslemezek

A fedés legmagasabb minősége

A minőségi tetőfedő anyagok kiválasztására mindig érdemes elegendő időt szánni. Megvizsgálni az előnyöket és a hátrányokat, hogy valóban a legjobb mellett dönthessünk, és nyugodt szívvel hajtsuk álomra a fejünket a tetőnk alatt, hosszú éveken át. A cserepeslemez a legelterjedtebb tetőfedő anyagok közé tartozik. Ellenáll a viharoknak és a fagynak is, mivel nem vesz fel vizet, így a jég nem tudja szétfeszíteni és kárt okozni a szerkezetében. Egyenletes felületének köszönhetően nem tapad meg rajta a moha, de a hó is lecsúszik róla télen.

 

Biztonságosan és gyorsan felszerelhető, csupán néhány nap alatt kivitelezhető a tetőfelújítás. Ez annak is köszönhető, hogy nagyméretű elemekből készül el az új tető. A hosszan tartó minőség mellé kedvező áron juthatunk hozzá a cserepeslemezekhez. Tökéletesen méretre szabhatóak az elemek, kevés hulladékkal jár az elkészítése és óriási színválasztékban kapható. Fontolja meg, és döntsön a cserepeslemez mellett!

korszerű cserepeslemez

A cserepeslemez a legnépszerűbb

tetőfedő burkolat

Lakóházakon, szakrális építményeken, üzemi és közhasznú épületeken kerülnek felhasználásra. Klasszikus minták alapján formált cserepeslemezeink, a diament plus és kingas típusú termékeink a hagyományt és korszerűséget ötvözik magukban. Egyre gyakoribb, hogy a tartósságuk miatt választják vevőink új építményekhez és felújításokhoz egyaránt. A teljesen automatizált gyártási folyamat a lemezek igény szerint történő vágását teszi lehetővé. Ezért kevés hulladék mellett a szokásostól eltérő megrendeléseket is teljesíteni tudjuk. Többféle színben és bevonattal kínáljuk cserepeslemezeinket. A fedés legmagasabb minőségét a komplett tartozék rendszer, síklemezek, szigetelések és rögzítési rendszerek biztosítják.

 

A cserepeslemez legnagyobb előnye kétségtelenül a kis súlya. 1 m2 lemez körülbelül 4,5 kg, azaz a hagyományos cserepektől tízszer könnyebb. A könnyű burkolat nem terheli feleslegesen a épület szerkezetét.

Tekintse meg képeken és videón

Kérdése merül fel a termékkel

kapcsolatban, bizonytalan?

 

Tegye fel kollégánknak.

Nagy Balázs

30/777-8811

info@bordasrolo.hu

A terméket megtekintheti és

kipróbálhatja bemutató termeinkben

bemutatótermeink

Tekintse meg a beltéri ajtó ajánlatainkat is

megnézem

garázskapuink lakossági és ipari változatokban

megnézem

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, tető és trapézlemezek gyártása, értékesítése és beépítése

Kivételes forma

Trapéz és cserepeslemezek

menü

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny, tető és trapézlemezek gyártása, értékesítése és beépítése

Véd a rovarok ellen

egyedi szerkezetek

esztétikus burkolata

oldalfalaknál, tetőburkolathoz

A fedés legmagasabb minősége

A cserepeslemez a legnépszerűbb