Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: 9:00-12:00

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: 9:00-12:00

 

nálunk nem csak szlogen

A saját gyártású termékek sajnos ma már elég elcsépelt mondattá vált, hiszen rengeteg olyan weboldalon és reklámban is megtalálható, ahova csak csalogatóként és hitegetésként írják ezzel bíztatva a vevőket a vásárlásra.

 

Nálunk ez nem csak szlogen és reklámmarketing!

 

Árnyékolástechnikai termékeinket valóban mi gyártjuk miskolci telephelyünkön, ezzel garantálva a gyorsaságot és a minőséget ügyfeleinknek.

tervezzen hosszú távra

Biztos Ön is találkozott már olyan kisiparossal, esetleg kimondottan redőnyössel, aki úgy döntött minden szakmai háttér és papír nélkül, hogy neki ez lesz a szakmája és ebben fog tevékenykedni. Miután elvégezte a silány minőségű munkát és később előjönnek a hibák, nem volt hajlandó vállalni a garanciát, vagy már nem is lehetett elérni telefonon.

 

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik árnyékolástechnikai eszközök gyártásával és beszerelésével. 18 szakképzet embert alkalmazunk, így biztos lehet benne, hogy minőségi munkát várhat tőlünk és amennyiben a jövőben szüksége lenne ránk, minket akkor is elérhet majd.

Próbálja ki, tekintse meg

Redőny, Nyílászáró, belső árnyékoló, netán napellenző vagy szúnyogháló. Melyik típust válasszam, hogy működik az, megfelelő lesz az Önnek? Természetesen minden redőnyös tud javasatokat tenni és elmondani a szakmai véleményét, de sokszor ez kevésnek bizonyul.

Nálunk nem kell elképzelnie milyen a termék és nem kell attól rettegnie, hogy miután legyártották és beszerelték, tényleg a megfelelő megoldás lesz e otthonában.

 

Miskolcon 2db bemutató teremmel is rendelkezünk, ahol személyesen nézheti meg működés közben árnyékolóinkat és a terméket megtekintve, kipróbálva tehet fel kérdéseket az ott található szakembereknek.

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny,  gyártása, értékesítése és beépítése.