Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: érdeklődjön

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: érdeklődjön

 

Miért döntenek legtöbben a műanyag nyílászáró mellett!

Egy régebbi cikkünkben leírtuk, hogy mire kell figyelni, ha műanyag nyílászárót vásárolunk, melyek azok a tulajdonságok amik meghatározzák a termék minőségét és árát. Most pedig nézzük meg, hogy az emberek nagy része miért dönt úgy, hogy a műanyag ablakok mellett teszi le a voksát.

 

Először is, MIBŐL VÁLASZTHATUNK:

 

Fém ablakok:

 

A fém ablakok kiemelkedően tartósak és nem vetemednek, viszont éppen ezért elég magas árat kell fizetnünk érte. Kevésbé jó a hőszigetelő képességük és igénylik a folyamatos törődést, tehát nem árt évente átkennünk a mozgó alkatrészeket.

Nagy igénybevétel esetén ajánlott, társasházi kapuk, nagyobb irodaépületeknél.

 

Fa ablakok:

 

A fa nyílászárók egyik legvonzóbb tulajdonsága az esztétikus kinézet. Közepes, vagy inkább magas áron kaphatók, mert ha jó minőségű fa ablakokat szeretnénk, akkor bizony dupla, vagy tripla árat is fizethetünk érte. Jó a hőszigetelő képessége és tartós, viszont könnyebben vetemedhet, ezért igényli a folyamatos karbantartást, felületkezelést.

Ha fa ablakot szeretnénk otthonunkba, mindenképpen érdemes egy magasabb árú, minőségi terméket választanunk. Mert az olcsó kategóriával mellé foghatunk. Nem csak az ár számít, hanem a minőségi tartalom is.

 

Meg is érkeztünk a műanyag nyílászárókhoz:

 

Az előző pár mondatból már lehet sejteni, mik a legfőbb okai annak, hogy az emberek többsége miért a műanyag ablakokat és ajtókat helyezi előtérbe a felújítás, vagy építkezés során.

 

A másik két anyaggal szemben, a műanyag nyílászáróhoz alacsony áron juthatunk hozzá. A legkiválóbb minőségű termékek is közepes áron kaphatóak. Nagyon jó a hőszigetelő képességük és a külső zajok miatt sem kell többé aggódnunk.

Nincs szükség a folyamatos utókezelésekre, felületápolásokra, maximum a mozgó alkatrészeket kell pár évente beolajoznunk, ha szükséges. Rendkívül egyszerűen és könnyen tisztítható. Az ablakok tisztításakor, szinte pár plusz mozdulat igénybevételével már az ablakkereteket is megtisztíthatjuk.

 

Műanyag nyílászárókat már nagyon rég óta gyártanak és egyre több szempontot vesznek figyelembe a gyártás során. A mai műanyag ablakok nem vetemednek, UV stabilak, így nem színeződnek el, időjárás állóságuk is kiváló. Több féle fa eres mintázattal is megvásárolhatók.

 

Természetesen, ahogy azt már máskor is leírtuk, nem mindegy kitől vásárolunk, és ki építi be a terméket, hiszen a legkiválóbb anyagokból készült, minőségi termékeknél is érhet minket csalódás, ha nem a megfelelő szakembereket választjuk.

Összes bejegyzés

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny,  gyártása, értékesítése és beépítése.