Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 9.00-17.00 Sz: 9.00-12.00

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7.30-16.00

Központi telefonszám: 46/435-378

automatizált napellenző

Legutóbbi cikkünkben a napellenző ponyvákról írtunk. Megemlítettük, hogy a csúcstechnológiával készült professzionális textilanyag UV sugárzásvédelemmel van ellátva, vízálló, könnyen tisztítható és rendkívül gazdag színválasztékban kapható. Most nézzük hogyan is motorizálhatjuk és automatizálhatjuk ezt a praktikus árnyékolót a kényelmesebb működtetés érdekében.

Napellenzőnket akár kézi működtetéssel is használhatjuk, ami a legnagyobb melegben nem feltétlenül kényelmes, főleg ha egy nagyméretű árnyékolóról van szó. A kézi működtetéssel ugyan spórolhatunk, de még ez sem biztos, hogy igaz ebben az esetben. Ugyan is a motoros működtetés nem csak Mi kényelmünket szolgálhatja, de a napellenző élettartalmát is megnövelheti.

 

Minőségi motoraink, finom mozdulatokkal, precíz pontossággal nyitják és zárják árnyékolónkat, nem erőltetik, rángatják így nem éri felesleges erőhatás. Elkerülhetjük, hogy a ponyvánk nincs megfelelően kifeszítve, ugyanis a motorunk mindig a megfelelő feszességre állítja.

 

A motor típusának, valamint a kapcsolók és távvezérlők kiválasztása függ a helyszíntől, az árnyékoló méretétől és az adott felfüggesztés körülményeitől. Ezért arra a kollégáink tudnak javaslatokat adni a felmérés során, vagy bemutató termeinkben.

 

Szintén nem csak kényelmi eszközként javasoljuk a különböző érzékelők beépítését, hiszen adódhatnak olyan körülmények, amikor nem reagálunk időben az időjárás változékonyságaira és az kárt okozhat árnyékolónkban.

 

Egy nagyobb erejű szél rángathatja, vagy akár letépheti napellenzőnket. Ennek védelmében két féle érzékelő is felszerelhető. Az egyik a szél erősségét méri, és a beállított határértéknél vezeték nélküli kapcsolaton keresztül behúzza a ponyvánkat. A másik fajta érzékelő pedig a  kitekert napellenző mozgásának kilengését figyeli mindhárom irányban, és a határértéket elérve szintén rádiójelet sugározva a vezérlésnek, azonnal behúzza azt.

 

Ezeken kívül használhatunk még különböző bel és kültéri fény érzékelőket, valamit hőmérséklet figyelőket, amiknek köszönhetően automatizálhatjuk napellenzőnket. Egyszerűen megóvhatjuk otthonunk és egyéb helyiségeinket a túlmelegedéstől, ezzel energiát spórolva a családi háztartásnak.

 

Egy jól időzített automatizált árnyékolóval akár 9°C-kal alacsonyabb is lehet egy helyiség hőmérséklete, aminek köszönhetően kevesebbet kell a klímaberendezéseinket járatnunk.

 

Érdemes meghallgatni kollégáink véleményét és ne szégyelljünk tanácsot kérni, hiszen sokszor a jól kitalált és lefejlesztett kiegészítőkkel nem csak kényelmünket szolgáljuk, de hosszú távon sokszorosan vissza is hozhatják az árukat.

Összes bejegyzés

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny,  gyártása, értékesítése és beépítése.