Bemutatóterem: 3527, Miskolc, József A. út 69.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: érdeklődjön

Központi telefonszám : 46/503-970

Bemutatóterem: 3516, Miskolc, Pesti út 48.

Nyitva tartás: H-P: 8:00-16:00 Sz: érdeklődjön

 

 automatizált napellenző

GEALAN ablakprofil gyártó

Manapság egyre több műanyag ablakgyártóval találkozunk és egyre nehezebb a döntés, hogy melyikük termékeit válasszuk otthonunkba.
A mai modern ablak és ajtórendszereknek nem csak optikailag kell jól kinézniük, de megbízhatóan is kell működniük. Mi ezért döntöttünk a GEALAN ablak- és ajtórendszer-megoldásai mellett.

Minőségi napellenző ponyva

dekor fóliás beltéri ajtók

Legutóbbi cikkünkben a napellenző ponyvákról írtunk. Megemlítettük, hogy a csúcstechnológiával készült textilanyag UV sugárzásvédelemmel van ellátva, vízálló, könnyen tisztítható és rendkívül gazdag színválasztékban kapható. Most nézzük hogyan is motorizálhatjuk és automatizálhatjuk ezt a hasznos és praktikus árnyékolót, a kényelmesebb működtetés érdekében.

tovább olvasom

Korábbi cikkeinkben már írtunk a beltéri ajtók 2 típusáról, a CPL és festett MDF ajtókról.

 

Azért is helyeztük erre a két típusra a hangsúlyt, mert vásárlóink körében ezek a legfelkapottabbak.

 

Emlékeztetőképpen, az MDF ajtók könnyített szerkezetű lapokból készülnek több méretben és

különböző mintázattal kaphatóak.

tovább olvasom

Elég lassan, de végre eljutottunk oda, hogy elmúlik a tél és jöhetnek a napsütéssel teli hétvégék. Egyre több időt töltünk a szabadban családunkkal, barátainkkal és kiélvezzük a nyári időszak előnyeit. Ahogy az évek telnek, nem csak az időjárásunk válik egyre kiszámíthatatlanabbá, de a nap sugárzása is egyre erősebb. Jobban oda kell figyelnünk, mikor és mennyi időt töltünk a napon.

belső árnyékolók: reluxa

roletta a lakásunk dísze

Pár héttel ezelőtt írtunk már a lakberendezők egyik kedvenc árnyékolástechnikai kiegészítőjéről, a szalagfüggönyről. Folytatva a belső árnyékolókról szóló kis sorozatukat nézzük a másik kedvelt belső árnyékolónkat, a reluxát.

 

A reluxa az egyik legrégebben elterjedt belső árnyékoló. Ahogyan az évek telnek mindig képes valami újat nyújtani ...

Dobja fel irodája hangulatát.

Voster Platinum beltéri ajtók új színekben.

Az elmúlt hetekben a belső árnyékolók tulajdonságairól írtunk. Mai cikkünkben folytatva ezt a sorozatot, a rolettáról lesz szó. A roletta, ugyanúgy, mint a reluxa egy nagyon régóta használt megoldás az árnyékolástechnikában. Egy klasszikus eszköz, amit már az őseink is használtak a sátraknál, juráknál. Akkor még a célja a betekintés elleni védelem volt és egyszerűbb anyagokból készítették.

tovább olvasom

Lakberendezők egyik kedvenc árnyékolástechnikai kiegészítője a szalagfüggöny, amely nem csak praktikus megáldásai miatt kedvelt, de rendkívüli eleganciájának köszönhetően könnyedén látványos kiegészítőjévé is válik, irodánknak és otthonunknak.

Legfőképpen nagy üvegfelülettel rendelkező nyílászárók esetében alkalmazzuk. Képes a nagyobb tereket is lakályossá varázsolni.

Hamarosan megérkeznek bemutatótermeinkbe a Voster Platinum beltéri ajtó legújabb 2018-as modelljei.

A Voster beltéri ajtók nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlóink körében. Nem hiába, hiszen kiváló minőségük, egyedi megjelenésük és kedvező ár/érték arányuk miatt, az egyik legjobb választás lehet mindenki otthonába.

Hogyan spórolhatunk a fűtésszámlán!

Alumínium redőnnyel a betörők ellen.

Ma már mindagyian tudjuk, hogy egy régi rosszul záródó, elvetemedett nyílászáró lecserélésével, spórolhatunk a fűtésszámláinkon. A nem megfelelő ablakok és ajtók miatt, akár 30% fűtési energia is eltávozhat.

 

Nyílászáróink korszerűsítése viszont, csak a kezdet!  Nézzük, mivel spórolhatunk még több energiát.

Redőny vásárláskor az emberek nagy része csak arra gondol, hogy a nap és fény beszűrődését szabályozzák otthonukban, éppen ezért sokszor az olcsóbb és egyszerűbb megoldásokat keresik.

 

Az árnyékolásban a műanyag redőny is megfelelő segítséget nyújt.  Természetesen, miután kollégáink elmondják mire lehet jó egy  alumínium redőny...

FESTETT MDF BELTÉRI AJTÓK.

Miért a műanyag nyílászáró?

A fa mint alapanyag, természetes formájában nagyon érzékeny a hőmérséklet, azaz a páratartalom változásra, ezért sok bosszúságot okozhat tulajdonosának, hiszen még a jól kiszárított termékek is elvetemedhetnek bizonyos idő elteltével.


A MDF ajtók könnyített szerkezetű lapokból készülnek, több méretben és mintázattal.

Miért döntenek legtöbben a műanyag nyílászáró mellett!

 

Egy régebbi cikkünkben leírtuk, hogy mire kell figyelni, ha műanyag nyílászárót vásárolunk, melyek azok a tulajdonságok amik meghatározzák a termék minőségét és árát. Most pedig nézzük meg, hogy az emberek nagy része miért dönt úgy, hogy a műanyag ablakok mellett teszi le a voksát.

Tudjon meg többet a Cpl beltéri ajtókról.

MIRE FIGYELJÜNK A  NYÍLÁSZÁRÓKNÁL.

A CPL bejárati ajtók különböző mintázatokkal rendelhetők, mint például az amerikai dió, csoki bükk, Észak tölgy. A mintázatot nyomtatva egy erős faforgács lapra ragasztva kapja meg, melyet egy plusz fedőréteggel van ellátva.

A fedőrétegnek köszönhetően a CPL felület sokkal ellenállóbb a külső behatásoknak, kopásállóvá és kis mértékben karmentessé válik.

Eldöntöttük! Igen kicseréljük a nyílászáróinkat egy korszerű műanyag nyílászáróra, hiszen rengeteg érv szól mellette és hosszú távon megtérül az ára, hiszen a fűtésszámlánkon meglátszik, hogy hőszigeteltebb lett a lakásunk. Beszélhetnénk még a komfortérzésről, a kényelemről és az egyéb pozitív tényezőkről.

 

Hogyan álljunk neki?

Redőny, motoros redőny, okos redőny, alumínium redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny,  gyártása, értékesítése és beépítése.